DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C

İlçe halkını çileden çıkartan yol kenarındaki çöpler temizlendi

KARADENİZ VE DOĞU ANADOLU’YU İSTANBUL’A BAĞLAYAN ULUSLARARASI (E-80) D100 KARAYOLU, ÖMER DERİNDERE BULVARININ KENARLARINDAKİ ÇÖPLER TEMİZLENDİ

İlçe halkını çileden çıkartan yol kenarındaki çöpler temizlendi
30.11.2021
A+
A-

Karadeniz ve Doğu Anadolu’yu İstanbul’a bağlayan D100 karayolu Osmancık geçişi çevresinde, temizlik çalışması yapıldı. Bölgede yaşayan vatandaşlar ise çalışmaların yetersiz kaldığını belirtti.

Çorum’un Osmancık ilçesinde her gün 10 binden fazla aracın geçtiği D100 karayolu Ömer Derindere Bulvarı kenarına gelişigüzel atılan çöpler, ilçe halkının tepkisine sebep olmuştu. Cam, kağıt, pet şişe, ambalajlar, poşet ve kağıt torba gibi atıklarla ilçe halkını çileden çıkartmıştı. Çevre kirliliği ve insan sağlığı üzerine olumsuz etkileri olan atıklar Osmancık Kaymakamlığı’nı harekete geçirdi. İhlas Haber Ajansı’nın gündeme taşıdığı atık haberinin ardından, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile görüştü. Toplanmadığı için söz konusu alanda biriken atıklar, Zabıta Müdürlüğü ve temizlik ekipleri, tarafından kısmen temizlendi.

Söz konusu alanda belediye ekipleri tarafından yeterli temizlik çalışmasının yapılmadığı belirten vatandaşlar, yaşanan manzaranın ilçeye yakışmadığını söyledi. Öte yandan, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin de yapılan haberlerin ardından konuyla yakından ilgilendiği, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay’dan bilgi alarak, bu tür olumsuz görüntülerin yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapılmasını istediği öğrenildi.