DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Gürpınar Belediyesi’nden 1 milyon metrekare parke taşı çalışması

VAN’IN GÜRPINAR BELEDİYESİ TARAFINDAN MAHALLE İÇİ YOLLARIN KİLİTLİ PARKE YAPILMASI ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Gürpınar Belediyesi’nden 1 milyon metrekare parke taşı çalışması
05.10.2021
A+
A-

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından mahalle içi yolların kilitli parke yapılması çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İlçenin modern bir görünüme kavuşması için birçok noktada çalışma yürüten belediye ekipleri, yılsonuna kadar yaklaşık 1 milyon metrekare parke taşı çalışmasıyla ilçede büyük bir rekora imza atmayı hedefliyor. Daha önce hizmetin gitmediği mahalle ve mezralarda halkın büyük teveccühü ile karşılaşan ekipler, sokaklarla birlikte taziye, cami ve okul önlerini de parke taşıyla buluşturuyor.

Yolaşan Mahallesi’ne bağlı mezralarda incelemelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, birim müdürlerinden bilgi alarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. İlçe yollarının her geçen gün modernleştiğini kaydeden Başkan Tanış, “Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için Hoşab’tan Norduz’a, Norduz’dan Gürpınar Ovası’na kadar ilçemizin her noktasını hizmetle buluşturuyoruz. Bir yandan kurduğumuz fabrikayla istihdama öncülük ederken bir yandan da Hoşab Mahallemizi aslına uygun olarak ihya ve inşa ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizde yıllardır eksikliği hissedilen parke taşı çalışmalarında önemli bir rekora imza attık. 10 yılda yapılacak hizmeti 2,5 yıla sığdırdık. Onlarca mahalle ve mezramızı toz ve çamurdan arındırdık. Daha yapacak işimiz millete sözümüz var. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Bunu sunmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.