DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Giresun’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı

GİRESUN KALESİNDE UYGULANMASI PLANLANAN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ÇALIŞMALARINA PROJE SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Giresun’da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı
21.12.2021
A+
A-

Giresun Kalesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına proje sunumu gerçekleştirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önemli çalışmaları arasından yer alan Giresun Kalesi kentsel dönüşüm projesiyle alakalı proje çalışmasını yürüten firma ile avan proje toplantısı gerçekleştirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Varol, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve ilgili birim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda proje hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantının ardından projenin revize edilerek yeniden sunum yapılmasına karar verildi.

‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’nin çok önemli olduğuna vurgu yapan Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu, “Projelerimizi birer birer hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. ‘Kale Kentsel Dönüşüm Projesi’ de bizler ve şehrimiz için çok önemli bir proje. Bakanlıklarımızda yakından takip ettiğimiz ve kalemizde kimlikli bir şehir adına tarihi siluete geri dönüyoruz. Çok kapsamlı bir proje. Bu projenin ilk ayağı olan avan proje toplantısında arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu proje şehrimize değer katacak” dedi.