DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Çok Bulutlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

Eren Enerji’den doğaya 3 milyon fidan

EREN ENERJİ, ULUSLARARASI TARIM VE GIDA KONFEDERASYONU İŞBİRLİĞİYLE YÜRÜTÜLEN “FİDAN BAĞIŞI PROJESİ” İÇİN TÜRKİYE’NİN ÇEŞİTLİ BÖLGELERİNDE BELEDİYELER İLE PROTOKOL İMZALADI. PROJE 3 MİLYON FİDAN BAĞIŞINI KAPSIYOR.

Eren Enerji’den doğaya 3 milyon fidan
11.11.2021
A+
A-

Eren Enerji, Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu işbirliğiyle yürütülen “Fidan Bağışı Projesi” için Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde belediyeler ile protokol imzaladı. Proje 3 milyon fidan bağışını kapsıyor.

Eren Enerji, “Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile bugün elinizdeki fidanı dikin. Yarına bırakılabilecek, doğaya verilebiecek en kıymetli armağan fidan dikmektir. Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak gelecek nesillerimiz için atılabilecek en önemli adımlardan biridir” anlayışıyla Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu işbirliğiyle yürütülen “Fidan Bağışı Projesi” için Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde belediyeler ile protokol imzaladı.

Bölge halkına ekonomik imkan hedefi

Üç milyon adet fidan bağışını kapsayan proje ile yeşil alanların arttırılması ve bölge halkına meyve ağaçları ile ekonomik imkanlar hedefleniyor. Fidan bağış projesi kapsamında kara çam, fıstık çamı, akağaç, doğa çınarı, akasya, dişbudak gibi yeşil alanlarda kullanılacak ağaçlar ile birlikte ayrıca ceviz, elma, armut, şeftali, kiraz, dut, kayısı, erik, badem gibi meyve ağaçları da yer alıyor.

Eren Enerji’nin gelecek nesillere sürdürebilir bir yaşam, daha yeşil bir Türkiye bırakmayı ilke edinerek Türkiye ve dünya için çalışmaya devam edeceği belirtildi.