DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Yağmurlu
17°C

Erdemli Belediyesinden Karayakup Mahallesine sosyal alan

ERDEMLİ BELEDİYESİ, İLÇEYE YENİ BİR SOSYAL ALAN KAZANDIRIYOR. EKİPLER, KARAYAKUP MAHALLESİ’NDE VATANDAŞIN DÜĞÜN, NİŞAN VE TOPLU YEMEK GİBİ TOPLUMSAL FAALİYETLERDE KULLANABİLECEĞİ SOSYAL BİR ALAN YAPIYOR.

Erdemli Belediyesinden Karayakup Mahallesine sosyal alan
01.05.2021
A+
A-

Erdemli Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal alan kazandırıyor. Ekipler, Karayakup Mahallesi’nde vatandaşın düğün, nişan ve toplu yemek gibi toplumsal faaliyetlerde kullanabileceği sosyal bir alan yapıyor.

Erdemli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karayakup Mahallesi’nde vatandaşın düğün, nişan ve toplu yemek gibi toplumsal faaliyetlerde kullanabileceği sosyal bir alan yapıyor. Hummalı bir çalışma yürüten ekipler, 500 metrekarelik kapalı alanı vatandaşın hizmetine sunmak için aralıksız çalışıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kentte ne varsa kırsal mahallelerde de aynısın yaptıklarını, kentin dört bir tarafını nakış nakış işlemeye devam ettiklerini belirterek, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımızın öncellikleri ve istekleri bizim için esas olmuştur. Kent merkezimizde ne varsa kırsal mahallelerimizde de onu yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ekiplerimiz, kentin birçok noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor” diye konuştu.

Vatandaşlar çalışmalardan memnun

Erdemli Belediyesinin yaptığı çalışmalardan vatandaşlar oldukça memnun. Yapılan çalışmalardan mutluluk duyduğunu ifade eden bir mahalle sakini, “Bizim mahallemizin toplu düğünü, mevlütü, yaptığımız bütün etkinliklerimizi burada yapıyoruz. Başkanımız Mükerrem Tollu’dan mahallemiz sakinleri adına talepte bulunuldu, sağ olsun başkanımız da kapalı bir alan yapıyor. Kendisine mahallemiz adına çok teşekkür ediyoruz“ diye konuştu.

Memnuniyetini belirten bir diğer mahalle sakini de “Biz talebimizi Mükerrem başkanımıza ilettik. Sağ olsun o da talebimiz karşılık verdi ve yerine getirdi” ifadelerini kullandı.

Yapılan çalışmalardan memnun kalan bir diğer mahalle sakini ise ”Mahallemize kapalı bir yer gerekiyordu, sağ olsun başkanımız onu yapıyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.