DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Emet’te karla mücadelede 200 ton tuz kullanıldı

EMET’TE KARLA MÜCADELEDE 200 TON TUZ KULLANILDI

Emet’te karla mücadelede 200 ton tuz kullanıldı
29.01.2022
A+
A-

Emet Belediyesince ilçede sürdürülen kar küreme ve tuzlama çalışmalarında 200 tondan fazla tuz kullanıldığı bildirildi.

Emet belediyesi Fen İşleri ekiplerince, buzlanmayı önlemek amacıyla yapılan kar küreme ve tuzlama çalışmalarında bugüne kadar yaklaşık 200 ton tuz kullanılırken, çalışmaların yer yer devam ettiği belirtildi.

İlçeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk havaların halkın yaşamını olumsuz etkilememesi adına ekiplerin yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Doğan,” İlçe genelinde kar yağışı süresince ekiplerimiz 7/24 sahadaydı. Ana caddeler açıldıktan sonra ara cadde ve sokaklarda yol açma ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdü. Bugüne kadar 200 tondan fazla tuzlama çalışması yapıldı. Halkımızın mağdur olmaması için çalışmalar hava şartlarına göre sürekli devam edecek” dedi.