DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Delice’de karla mücadele sürüyor

KIRIKKALE’NİN DELİCE İLÇESİNDE VATANDAŞLARIN VE ARAÇLARIN ULAŞIMLARINI RAHATLIKLA SAĞLAMALARI İÇİN BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.

Delice’de karla mücadele sürüyor
25.01.2022
A+
A-

Kırıkkale’nin Delice ilçesinde, belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Delice Belediyesi, yol ve kaldırımların ulaşıma açılmasını sağlamak ve soğuk havanın etkisiyle oluşabilecek buzlanmaya karşı önlem alıyor. Ekipler, ana arterler başta olma üzere vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde kar temizleme çalışması yaptı. Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, kar yağışının başladığı ilk andan itibaren iş makinesi ve kar küreme araçları ile çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Ulaşıma açılan yollarda tuzlama çalışması yapıldığını söyleyen Özdem, “Kar yağışı bizi çok mutlu etti. Yağmurun az yağması nedeniyle tarım arazilerimizde kuraklık riski ile karşı karşıya kalmıştı. Kar yağışları bir bakıma toprağımızın su ihtiyacını karşılamış oldu. Bu da bizi mutlu etti. Karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor, şehir merkezimizdeki cadde ve sokaklarda çalışmalarımız sürüyor” dedi.