DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Cizre belediyesi peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor

PEYZAJ VE AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARINI DENETLEYEN CİZRE KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET TUNÇ, YEŞİL BİR GELECEK VE TEMİZ BİR CİZRE İÇİN ÇALIŞTIKLARINI SÖYLEDİ.

Cizre belediyesi peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyor
29.11.2021
A+
A-

Peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarını denetleyen Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, yeşil bir gelecek ve temiz bir Cizre için çalıştıklarını söyledi.

Cizre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevcut parklar, orta refüj ve yol kenarlarındaki yeşillendirme çalışmalarına devam ediyor. Cizre Belediyesi ve Karayolları 95. Şefliği tarafından yürütülen kaldırım, orta refüj, akıllı kavşak, peyzaj ve asfaltlama çalışmaları sona gelindi. Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç’un talimatıyla Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir Cizre için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil bir gelecek ve temiz bir Cizre için çalıştıklarını ifade eden Kaymakam Mehmet Tunç, ekipler tarafından düzenli olarak mevcut parklarda yapılan bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, amaçlarının vatandaşların nefes alabileceği, yeşilin hakim olduğu, göze hoş gelen bir ilçeye kavuşmak olduğunu kaydetti.

Kaymakam Tunç, ilçe genelinde ihtiyaç duyulan yerlerde ağaçlandırma çalışmalarının aralıksız süreceğini dile getirdi.