DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Büyükşehir 40 kilometrelik beton yol imalatında sona geldi

SAKARYA’NIN ULAŞIM AĞINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KOCAALİ’DE 40 KİLOMETRELİK BETON YOL İMALATINDA SONA GELDİ.

Büyükşehir 40 kilometrelik beton yol imalatında sona geldi
26.11.2021
A+
A-

Sakarya’nın ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi Kocaali’de 40 kilometrelik beton yol imalatında sona geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağını yenilemek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (Yol-Bak) ekipleri, son dönemde ‘beton yol’ çalışmalarına hız verdi. Tamamı öz kaynaklardan üretilen, yerli, dayanıklı ve ihtiyacı uzun yıllar karşılayabilecek kapasitedeki ‘beton yol’ imalatında Kocaali’deki 40 kilometrelik etabın sonuna gelindi. Güzergahın Yalpankaya, Yanıksayvant, Küplük, Açmabaşı, Çukurköy, Koğukpelit, Kirazlı ve Şerbetpınarı Mahallesi’ni kapsayan bölümü tamamlandı. Son bölüm olan Hızar Mahallesi’nde işlemde sona gelindi.

Yol-Bak’tan yapılan açıklamada, “Sakarya’nın dört bir yanında güçlü ulaşım ağı ve trafiğin en güvenli şekilde sağlanması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kocaali’den, Sapanca’ya, Hendek’ten Kaynarca’ya tüm bölgelerde yürüttüğümüz yol imalatlarımızda kuzey bölgemize yeni bir ulaşım ağı kazandırdık. Yerli, ekonomik ve uzun ömürle olan beton yollarımızla bölgede ulaşım artık daha kolay” denildi.