DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
19°C
Ankara
19°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Bulancak’ta eski giysiler geri dönüşümle değerlendirilecek

BULANCAK BELEDİYESİ SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA, ESKİ VE KULLANILMIŞ GİYSİ, TEKSTİL ÜRÜNLERİNİN TOPLANARAK GERİ DÖNÜŞÜMDE DEĞERLENDİRİLMESİ İÇİN İLÇE GENELİNDE 52 ADET GERİ DÖNÜŞÜM KUMBARASI YERLEŞTİRDİ.

Bulancak’ta eski giysiler geri dönüşümle değerlendirilecek
15.09.2021
A+
A-

Bulancak Belediyesi Sıfır Atık Projesi kapsamında, eski ve kullanılmış giysi, tekstil ürünlerinin toplanarak geri dönüşümde değerlendirilmesi için ilçe genelinde 52 adet geri dönüşüm kumbarası yerleştirdi.

Geri dönüşüm kumbaralarında toplanan kullanılmış giysi ve diğer ürünler toplanıp ayrıştırılarak geri dönüşümle yeniden değerlendirilerek ekonomiye kazandırılacak.

Sıfır atık projeleri kapsamında Belediye iştiraklerinde geri dönüşüm kutuları ve ilçe genelinde ambalaj atık kafesleri yerleştirdiklerini de hatırlatan Belediye Başkanı Recep Yakar, “Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin çevre ve sıfır atık yaklaşımları ve projeleri kapsamında ilçemizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçe genelinde yerleştirdiğimiz 52 adet Geri Dönüşüm Kumbarasıyla daha önce çoğunlukla çöpe atılarak zayi olan kullanılmış ve eski giysileri toplayarak, geri dönüşümle yeniden değerlendirmiş olacağız. Bulancak belediyesi sıfır atık ve çevre projeleriyle öne çıkan bir belediye olup, halen Giresun’da Biyolojik Atık Arıtma tesisi olan tek ilçedir. Unutulmamalıdır ki dünyamız bize torunlarımızın emanetidir” dedi.