DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Buca Belediyesi daha temiz bir Forbes için uygulama başlattı

ESNAFI VE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK İÇİN SEVGİ YOLUNUN DÖRT BİR NOKTASINA PANKART ASAN BELEDİYE EKİPLERİ, AYRICA EL BROŞÜRLERİ DAĞITARAK PROJEYİ ANLATTI.

Buca Belediyesi daha temiz bir Forbes için uygulama başlattı
07.10.2021
A+
A-

Buca Belediyesi, kentin alışveriş ve dinlenme merkezlerinden biri olan Forbes Sevgi Yolu’nda yeni bir proje başlattı. “Temiz adres: Forbes” sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamında, sevgi yolu üzerindeki çöp konteynerleri kaldırılarak poşetle atık toplama sistemi getirilecek.

Daha temiz bir kent oluşturmak ve sürdürülebilir bir çevre bilinci oluşturmak için çalışmalar yapan Buca Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından biri olan Forbes Sevgi Yolu’nda çöp konteynerlerini kaldıracak. “Temiz Adres: Forbes”, “Forbes’i seviyorsan koy poşete” sloganlarıyla 18 Ekim’de hayata geçirilecek yeni uygulama kapsamında, sabah 08.00-09.00 ve akşam 22.00-23.00 saatleri arasında poşetle atık toplama sistemi getirilecek. Esnafı ve vatandaşları bilgilendirmek için sevgi yolunun dört bir noktasına pankart asan belediye ekipleri, ayrıca el broşürleri dağıtarak projeyi anlattı.

Uygulama ile esnaf ve vatandaşlar, belirtilen saatlerde çöp poşetlerini kapı önüne çıkartacak. Belediyenin araçları da o saatlerde caddeye girerek çöp ve atıkları toplayacak. Çöp ve atıklarını belirtilen saat ve usuller dışında caddeye atan kişi ve kurumlara ise Kabahatler Kanunu uyarınca cezai işlem uygulanacak.