DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
17°C
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Bismil Belediyesi, araç filosunu genişletti

DİYARBAKIR’IN BİSMİL İLÇE BELEDİYESİ TEMİZLİK VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜKLERİNDE KULLANILMAK ÜZERE ARAÇ FİLOSUNA 1 ADET ARAZÖZ SULAMA KAMYONU, 4 ADET HİDROLİK SIKIŞTIRMALI ÇÖP TOPLAMA ARACI, 1 ADET KEPÇE VE 3 ADET DOBLO MARKA HİZMET ARACI EKLEDİ.

Bismil Belediyesi, araç filosunu genişletti
31.07.2021
A+
A-

Diyarbakır’ın Bismil ilçe Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüklerinde kullanılmak üzere araç filosuna 1 adet arazöz sulama kamyonu, 4 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 1 adet kepçe ve 3 adet doblo marka hizmet aracı ekledi.

Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen’in katılımıyla düzenlenen törende Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, AK Parti Bismil İlçe Başkanı Veysel Yağmur, birim müdürleri, belediye personelleri ve davetliler yer aldı.

Yüksek teknolojili çöp toplama araçları ve arazöz sulama kamyonu ile halka daha etkin, hızlı ve ekonomik temizlik hizmeti verileceğini belirten Kaymakam Türkmen, ayrıca, araç filosuna eklenen 1 adet kepçe ile kırsal mahallelerde sürdürülen yol yapım çalışmalarına hız ve verimlilik kazandırılacağını söyledi.

“Ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlayışımızı pekiştiriyoruz”

Türkmen, “Devam eden hizmetlerimizi, daha da güçlendirecek olan 1 adet arazöz sulama aracı, 4 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 1 adet kepçe ve 3 adet doblo hizmet aracının hizmete girmesi için bir aradayız. Gerçekleştirmiş olduğumuz araç alımı ile hizmetlerimiz konusunda büyük bir adım atarak, ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlayışımızı pekiştiriyoruz. İçinde bulunduğumuz korona virüs salgını sürecinde Bismil Belediyesi olarak önceliğimiz halk sağlığı. Bu doğrultuda, her alanda yoğun bir mücadele sergiliyoruz” dedi.

“Bismil’in tüm mahallelerini hizmetle buluşturuyoruz”

Yeni araçların hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Türkmen, “Bismil’in temizliği ve halkımızın sağlığı için her alanda olumsuzlukların önüne geçmek için denetimlerimizi büyük bir gayretle gerçekleştiriyoruz. Bu düşünce ile hareket ederek genişlettiğimiz araç filosu ve ekibimizle sahadayız. Bismil’in tüm mahallelerimizi hizmetle buluştururken, ulaşım hizmetlerinde attığımız başarılı adımları ilerletmek için araçlarımızı arttırıyoruz. Allah’ın izniyle, hizmete hazır bulunan bütün araçlarımız ve ekiplerimiz ile Bismil daha güzel, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent gerçeğine kavuşacak. Yeni araçlarımız Bismil halkımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.