DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
28°C
Ankara
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Bayburt’ta yeşil bir gelecek için ağaç dikme etkinliği düzenlendi

BAYBURT’TA YEŞİL BİR GELECEK İÇİN AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Bayburt’ta yeşil bir gelecek için ağaç dikme etkinliği düzenlendi
26.05.2021
A+
A-

Bayburt’ta belediye çalışanlarının tamamının katılımıyla yeşil bir gelecek için ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ile Nesimuttin Selçuk, birim müdürleri, Aile Yaşam Merkezi kursiyerleri ve bütün belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte yüzlerce ağaç toprakla buluştu.

Kaleardı Dede Paşa Şehir Parkı’ndan başlayan ağaç dikme etkinliği, Şingah Mahallesi’nde orta refüjlerde ve parklarda devam etti. Esentepe Mahallesi’nde de 10 ila 15 yaş arası ağaçları toprakla buluşturan belediye çalışanları, Saklı Cennet Tatil Köyü’nde ağaç dikme etkinliğini noktaladı. Yeşil bir Bayburt için çalışan belediye personeli tarafından yüzlerce ağaç toprakla buluşurken keyifli anlarda gözlerden kaçmadı.

Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, yeşil bir gelecek için güzel ve örnek bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, “Ağaç dikim çalışmalarımıza belediye personelimizi de dâhil ederek elimizde bulunan ağaçları toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Orman Genel Müdürlüğümüzden aldığımız bütün ağaçların dikimini gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıllarda ağaç sayısını artırarak şehrimizi daha yeşil bir ortama kavuşturmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.