DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Bayburt’ta kar yağışıyla birlikte ekipler sahaya indi

BAYBURT’TA GECE SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞININ ARDINDAN BAYBURT BELEDİYESİ EKİPLERİ KAR TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Bayburt’ta kar yağışıyla birlikte ekipler sahaya indi
19.12.2021
A+
A-

Bayburt’ta gece saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından Bayburt Belediyesi ekipleri kar temizliği çalışması başlattı.

Bayburt’ta gece saatlerinde yağan kar yağışı şehri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışının ardından soğukların da etkili olduğu Bayburt’ta vatandaşların ve sürücülerin mağdur olamaması için belediye ekipleri kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Bayburt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri karla mücadele çalışmalarına şehir merkezindeki yolları ve kaldırımları temizleyerek başaldı. Ekipler kaza ve olumsuzluklara karşı ise tuzlama çalışması yapıyor.Kar temizleme ve yol açma çalışmalarına devam ederken bir yandan da şehir içi araç ve yaya trafiğinde buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına Fen İşleri Müdürlüğünce tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Özellikle ana arterlerde yoğunlaşan tuzlama çalışmasıyla buzlanmadan dolayı oluşabilecek kazaların önüne geçiliyor.