DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
22°C
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Salı Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Başkan Demir: “Samsun’u 2023’e en modern projelerimizle taşıyacağız”

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, SAMSUN’U 2023 YILINA EN İYİ, EN MODERN ŞEKİLDE PROJELERLE TAŞIYACAKLARINI SÖYLEDİ.

Başkan Demir: “Samsun’u 2023’e en modern projelerimizle taşıyacağız”
14.11.2021
A+
A-

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’u 2023 yılına en iyi, en modern şekilde projelerle taşıyacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında başlayan teknik çalışmalar ile birlikte çevre düzenleme ve altyapı kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Mustafa Demir, Belediye Evleri Kavşağı’nda devam eden Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında yapılan çalışmaları inceledi. Teknik çalışmalar ile çevre düzenlemesi ve altyapı projelerini yerinde takip ederek, ekiplerden son durum ile ilgili bilgi aldı. Samsun’u geleceğe emin adımlarla taşıdıklarını ifade eden Başkan Demir, yapılan her projeyle ilgili adım adım bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi.

17 ilçenin tamamında proje ve yatırımlarla ilgili hiç ara vermeden yoğun bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Demir, şunları söyledi:

“İl genelinde iyi niyetle, daha fazla nasıl hizmet götürebiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Gece gündüz demeden ekiplerimiz canla başla çalışıyor. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, ilçe belediyelerimiz ile birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Mahalle muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Haftanın iki günü halk buluşmaları ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek yerinde müdahale ediyoruz. Samsun’u 2023 yılına en iyi, en modern şekilde projelerimizle birlikte taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.