DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bahçesaray’da toprak yollar asfaltlanıyor

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ MEHMET FATİH ÇELİKEL BAHÇESARAY İLÇESİNİ ZİYARET EDEREK YAPILAN VE YAPIMI DEVAM EDEN HİZMETLERİ İNCELEDİ.

Bahçesaray’da toprak yollar asfaltlanıyor
28.08.2021
A+
A-

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel Bahçesaray ilçesini ziyaret ederek yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri inceledi.

Van Büyükşehir Belediyesi kentte 110 kilometre uzaklıkta bulunan zorlu coğrafyası, sarp dağlarıyla bilinen Bahçesaray ilçesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve şube müdürleri ile birlikte Bahçesaray ilçesini ziyaret etti. Bahçesaray ilçesinde Kaymakam Muhammet Öztabak ve Belediye Başkanı Meki Arvas tarafından karşılanan Genel Sekreter Çelikel beraberindekilerle belediye hizmet binasına geçerek Van Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan ve yapımı devam eden hizmetler konusunda toplantı yaptı. Yapılan toplantının ardında Genel Sekreter Çelikel ve beraberindekiler Ünlüce Mahallesine gitti. Burada yapımı devam eden 3.5 kilometrelik yolda incelemelerde bulunan Çelikel, mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonra Çatbayır Mahallesine giden Çelikel, burada yapımı devam eden alt yapı ve yol çalışmalarını kontrol etti. 4.2 kilometrelik asfalt yolda incelemelerde bulunan Çelikel, yetkililere yolun bir an önce bitirilmesi talimatını verdi. Yıllardan bu yana toprak yollarda seyahat edip birçok zorluk yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri “Kışın yollarımız çamur yazın ise toz içindeydi. Sağ olsun Van Büyükşehir Belediyesi bu yıl yollarımızı yaptı. Yollarımız şimdi çok güzel çokta güvenli. Allah devletimizden razı olsun” dedi.