DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
20°C
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

Bağlar’da yenilenen kaldırımlar göz kamaştırıyor

DİYARBAKIR’IN 36 İLDEN BÜYÜK OLAN MERKEZ BAĞLAR İLÇESİNDE YILLAR SONRA BELEDİYE TARAFINDAN YENİLENEN KALDIRIMLAR, ARA SOKAKLAR VE CADDELER YENİ GÖRÜNTÜLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR.

Bağlar’da yenilenen kaldırımlar göz kamaştırıyor
01.07.2021
A+
A-

Diyarbakır’ın 36 ilden büyük olan merkez Bağlar ilçesinde yıllar sonra belediye tarafından yenilenen kaldırımlar, ara sokaklar ve caddeler yeni görüntüleriyle göz kamaştırıyor.

İlçenin yeni yüzü olan Bağcılar Mahallesi’nde Hamravat bölgesi ve Amid Caddesi’nde, eski Bağlar bölgesinde de Mevlana Halit Mahallesi ve Nüket Coşkun Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardında ortaya çıkan görüntü, daha önce bozuk olan kaldırımlardan dolayı yürümekte zorlanan vatandaşları sevindirdi.

Bağcılar Mahallesi’nde yeni açılan imar yolları ve yeni yaşam alanlarının olduğu cadde ve sokaklar ilk kez yapılan asfaltlamanın ardında güzel görüntüler kazandı. Karacadağ bazalt taşından üretilen sıcak asfalt ile süslenen bölgeler ulaşıma da rahat nefes aldırmasıyla öne çıkıyor.