DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
18°C
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Çok Bulutlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Asfalt çalışmaları tam gaz

ÇANKAYA BELEDİYESİ YAZ AYLARIYLA BİRLİKTE ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ.

Asfalt çalışmaları tam gaz
16.08.2021
A+
A-

Çankaya Belediyesi yaz aylarıyla birlikte asfalt çalışmalarına hız verdi. Asfalt sezonunun açıldığı günden bu yana yoğun mesai yapan Çankaya Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Pandemi sürecinde belediye gelirlerinin düşmesine rağmen halka hizmet etmeye devam eden Çankaya Belediyesi, program dahilinde ihtiyaç duyulan sokakları asfaltlıyor.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Çankaya’da asfaltsız sokak bırakmamak için tüm birimleriyle çalışan Çankaya Belediyesi, kendi işçisiyle ürettiği asfaltı 1 milyon Çankayalının hizmetine sunuyor.

Program dahilinde asfalt çalışmalarını koordineli bir biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi bu sene belirlediği 150 bin ton asfaltı sokak ve caddelere sermek için yoğun bir çaba gösteriyor. Belediye ekipleri, alt yapı kuruluşlarının çalışmaları nedeniyle kazılan sokaklara da çalışma tamamlanınca asfalt atıyor.

“Amacımız Çankayalıları mutlu görmek”

Görevinde ikinci dönemini sürdüren ve ilçenin çehresini değiştirerek yeni yatırımlara imza atan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Zor bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Benim ve çalışma arkadaşlarımın en büyük amacı Çankayalıların mutlu olduğunu görmektir ve bunun için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz” diye konuştu.