DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Arikent Deresi yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor

ARİKENT DERESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Arikent Deresi yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor
15.11.2021
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta İlçe belediyesi, Karşıyaka Mahallesi ile Arikent yol bağlantısını sağlayacak olan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki yolun menfez ve zemin dolgu çalışmalarını tamamlayarak ihata duvarı yapmaya başladı.

Yol çalışmasının aralıksız sürdüğünü belirten Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Toprak Mahsulleri Ofisi’nden itibaren başladığımız Güney-Batı çevre yolumuzun devamı olan Arikent Deresi geçişindeki mevcut dar yolun yerine imar planında yer alan 15 metre genişliğinde olan ve direkt geçişi sağlayacak yolumuzun menfez ve yaklaşık 10 metre yükseklik seviyesine kadar zemin dolgu çalışmalarımız tamamlandı. Toprak kaymasını önlemek için bu yolun kenarlarına ihata duvarı (perde beton) yapmaya başladık. Bitince inşallah şehir içi trafik yoğunluğunu rahatlayacaktır. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.