DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
21°C
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Aliağa’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

ALİAĞA BELEDİYESİ, KIRSAL VE ÇEVRE MAHALLELERDEKİ BAKIM, ONARIM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYOR.

Aliağa’da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
16.11.2021
A+
A-

Aliağa Belediyesi, kırsal ve çevre mahallelerdeki bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinesindeki çalışmalar kapsamında kırsal ve çevre mahallelerin birçok ihtiyacı, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hızla karşılanıyor. Belediye ekipleri, mahallelerdeki ağıl ve üretim yollarının açılmasından köprü geçişleri ile yağmur kanallarının iyileştirilmesine; yol ve park bakımlarından köy çeşmelerinin restore edilmesine kadar birçok noktada çalışma gerçekleştiriyor.

Mahallelerdeki çalışmaların dört koldan sürdüğünü belirten Aliağa Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Harun Selim Tosun, “Çalışma programımızı muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda oluşturuyoruz. Çalışmalarımız kapsamında ağıl yolları ile üretim yollarını açıyoruz. Son dönemlerde iklim değişikliğine bağlı olarak sağanak yağışlar nedeniyle oluşan sellere karşı menfez, köprü geçişleri ile yağmur kanallarını iyileştiriyoruz. Cami, okul, park gibi vatandaşlarımızca sık kullanılan alanların bakımının yanı sıra yolların onarımını gerçekleştiriyoruz. Muhtarlık binaları, belediyemize ait bina ve tesislerin bakımlarını yapıyoruz. Köy çeşmelerini ve tarihi su kuyularını bölgenin doğal dokusuna uygun Foça taşı ve kayrak taşı ile restore ederek daha estetik bir görünüme kavuşmalarını sağlıyoruz. İbadethanelerimizin bakımının yanı sıra tarihi bir görünüme kavuşması amacıyla taş kaplama çalışmalarını gerçekleştirdik. Çalışmalarımızı Belediye Başkanımız Serkan Acar’ın talimatlar doğrultusunda sürdüreceğiz” dedi.