DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Aksaray’da etkili olan kar belediye ekiplerini harekete geçirdi

AKSARAY BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ KENTTE KAR YAĞIŞININ ETKİSİNİ ARTIRMASININ ARDINDAN TEYAKKUZA GEÇTİ. BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN TALİMATI İLE EKİPLER 7/24 KAR NÖBETİ VE TUZLAMA ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Aksaray’da etkili olan kar belediye ekiplerini harekete geçirdi
18.12.2021
A+
A-

Aksaray Belediyesi karla mücadele ekipleri kentte kar yağışının etkisini artırmasının ardından teyakkuza geçti. Ekipler 7/24 kar nöbeti ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Aksaray’da dün sabaha karşı kar yağışının başlamasıyla birlikte yolları açık tutmak için şehir genelinde yoğun bir tempoyla çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri, dün geceden itibaren sabaha kadar mesai yaptı. Özellikle şehir merkezi ile uzak mahalleler arasındaki ana arterleri açık tutmak için yoğun gayret gösteren ekipler, kent merkezinde de çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Belediye Başkanı Evren Dinçer, kar yağışının etkili olduğu andan itibaren sahada yürütülen tuzlama çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, kar yağışı öncesinde ekiplerin hazır kıta beklediğini söyleyerek, “Hava şartlarının hayatı olumsuz yönde etkilememesi için 24 saat esasına göre gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikle ekiplerimiz zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Kar küreme ve tuzlama araçları yolları açık tutmak için ana arterler başta olmak üzere şehir genelinde çalışma başlattı. Biz de çalışmaların koordinesi yerinde sağlıyoruz. Ekiplerimiz gayretli ve özverili bir çalışma sergiliyor. Halkımız için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Aksaray Belediyesi ekipleri, ana arterleri gece boyunca açık tutmak için yoğun mesai harcadı. Ekipler Aksaray Üniversitesi, Sanayi, TOKİ bölgesi başta olmak üzere kentin yüksek ve dış kesimlerinde bulunan daha birçok mahallede sabaha kadar aralıksız bir şekilde karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca ekipler günün ilk ışıklarıyla birlikte vatandaşların yoğun olarak kullandığı kaldırımlarda tuzlama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi.