DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
28°C
Ankara
28°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Akdeniz’de yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor

AKDENİZ BELEDİYESİ, ASFALT, KALDIRIM VEYA KİLİTLİ PARKE TAŞI İHTİYACI OLAN HER MAHALLEDE GEREKLİ ÇALIŞMALARA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Akdeniz’de yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor
18.08.2021
A+
A-

Akdeniz Belediyesi, asfalt, kaldırım veya kilitli parke taşı ihtiyacı olan her mahallede gerekli çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Mersin7in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak, ilçenin görünümünü değiştirip her türlü ulaşımı daha güvenli hale getirmek amacıyla asfalt kaplama ve yama, kaldırım ve kilitli parke taşı yenileme çalışmalarını ilçenin farklı mahallelerinde aralıksız sürdürüyor. Gerek ekiplerin sahadaki tespitleri gerekse muhtarlar ve vatandaşların talepleri üzerine, eksiği olan veya ihtiyaç duyan her mahallede bu çalışmalar devam edecek.

Bu çerçevede, Karacailyas Spor Tesisleri yolu üzerinde kaldırım çalışması yapan ekipler, Hamidiye Mahallesi 4207 sokakta da (pazar sokağı) mevcut yolun eskiyen kilit taşlarını sökerek yenileme işlemine başladı. Ayrıca Yukarı Burhan Mahallesinde, belediye tarafından yeni yapılan basketbol sahasının çevresini kilit taşları ile kaplayan ekipler, mahalledeki yeni parkın etrafı ile yürüme yolunda da kilit taşı döşeme çalışması yaptı. Kürkçü Mahallesinde kilit taşı kaplama yapan ekipler, Çilek Mahallesi 63178 sokakta asfalt kaplama; 63100 ile 102 sokaklarda da kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Fen işleri ekiplerinin Karaduvar Mahallesinin ihtiyaç duyan sokaklarında asfalt yama çalışmaları da devam ediyor.

Mithat Paşa Mahallesi ve Barış Mahallesindeki sokaklarda asfalt yama çalışması yapan ekipler, Güneş Mahallesinde de kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışmalarını tamamladı.