DOLAR
19,4032
EURO
21,2751
ALTIN
1.252,26
BIST
5.012,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
27°C
Ankara
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Akçaabat’ta kardan kapanan yollar açıldı

AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EKİPLERİ, ANA VE ARA ARTERLERİ, KALDIRIMLARI, SOKAKLARI VE KÖY YOLLARINI KARDAN TEMİZLİYOR.

Akçaabat’ta kardan kapanan yollar açıldı
16.01.2022
A+
A-

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde, etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle kapanan yollar ilçe Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesi yeniden ulaşıma açıldı.

Kar yağışının ardından harekete geçen ekipler, iş makineleriyle çalışma başlattı. Günlük hayatın ve ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için yoğun mesai harcayan Akçaabat Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, ana ve ara arterleri, kaldırımları, sokakları ve köy yollarını kardan temizliyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşların mağdur olmamaları için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, “ “Hemşehrilermizin mağdur olmamaları için azami gayreti gösteriyoruz. Kar yağışının ardından ekiplerimiz kar küreme çalışmaları başlattı. Kar kereme çalışmalarının ardından buzlanmayı önlemek için tuzlama çalışmaları da yapılıyor. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı şehir merkezine göre daha fazla. Buralarda bulunan hasta ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmak için gece gündüz çalışıyoruz. Gerektiğinde 112 Acil servis ekipleriyle koordineli çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ediyorum. Gereken her türlü çalışmaları belediye olarak eksiksiz yapıyoruz “ dedi.